Ga naar hoofdinhoud
 Voor écht lekker slapen
 99 nachten proefslapen
 Niet goed geld terug
Wist u dat?Wist u dat?
Royal Health Foam:

Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
99 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Bel voor persoonlijk advies:
070-338 70 10
Nu € 200 Korting per matras
Bekijk de matrassen

Royal Health Foam samenwerking met professionals

Royal Health Foam werkt al jaren samen met meerde chiropractors en manueel therapeuten maar heeft nu concrete afspraken gemaakt. Begin dit jaar (2024) hebben afspraken gemaakt voor samenwerking met meerdere chiropractors waarbij wij hun patiënten voordelen bieden. Professionals zoals ergotherapeuten, chiropractors en manueeltherapeuten weten uiteraard veel meer van houding en een juiste ergonomie dan wij waardoor deze samenwerking bijzonder goed werkt. Wij hebben veel ergotherapeuten, chiropractors en manueeltherapeuten als klant uit het hele land en deze professionals weten onze producten en manier van werken al jaren te waarderen.

Wij houden ons dagelijks en alweer zo’n 25 jaar intensief bezig met goed en gezond slapen. Hierdoor weten wij als geen ander het belang van een goed bed met de juiste stevigheid en slaapklimaat.

Het belang van het juiste matras

Ongeveer één derde van onze tijd liggen we op bed. Als we op bed liggen hebben we onze ergonomie (lichaamshouding) niet in de hand en is het het matras en de bedbodem die voor onze lichaamshouding zorgt. Het belang van een echt goed matras en bedbodem is hierdoor bijzonder groot met name voor mensen met een zwakke rug of mensen met rugklachten.

Het vinden en kopen van een goed matras is de investering hierdoor meer dan waard. Het juiste matras kan een enorm verschil maken in goed slapen en ook of men minder of zelfs geen klachten meer heeft bij het opstaan.

Comfort en juiste ergonomie
Mensen die een nieuw matras gaan kopen zijn meestal vooral op zoek naar comfort maar eigenlijk is het comfort van een matras minder belangrijk. Natuurlijk is het fijn als een matras comfortabel is en prettig aanvoelt maar het is toch belangrijker dat u geen pijnklachten ontwikkeld. Een te hard matras kan pijn en drukpunten van de rug veroorzaken terwijl een te zacht matras, dat overigens vaak comfortabel aanvoelt, te weinig ondersteuning biedt. Een medium-hard matras werkt vaak het beste omdat de schouder en heupen iets meer in het matras kunnen wegzakken. Iemand die wat zwaarder is zou voor een wat steviger matras moeten kiezen omdat er dan meer steun van de rug ontstaat. Een matras dat u helpt om zonder pijn en stijfheid goed te kunnen slapen is het beste matras.

Orthopedisch matras
Pas op met claims dat een matras ‘orthopedisch’ zou zijn want dit is vrijwel tijd onzin. Wat maakt een matras orthopedisch of medisch-goedgekeurd? Daarbij heeft elk mens een ander lichaam en lichaamsbouw waardoor er niet één matras geschikt voor alle rugklachten. Iedereen moet zelf bepalen of de geclaimde extra’s van een matras meer comfort en meer steun voor de rug bieden. Mensen doen er goed aan een matras te kiezen dat aan hun eisen van comfort en ondersteuning voldoet en hen goed laat slapen én laat opstaan zonder klachten.


Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:30 tot 16:00

Royal Health Foam
Soetensstraat 18
2586 XS Den Haag

Neem gerust contact op of bel ons via Tel: 070-3387010

Hulp bij het kiezen van uw matras

U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft: 070-3387010

Lengte en gewicht
Stap 1
Vul uw lengte en gewicht in.

cm
Lengte moet tussen 120 en 240cm zijn.
kg
Gewicht moet tussen 40 en 200kg zijn.
Wat vind u het prettigst liggen?
Stap 2
Op welke hardheid matras slaapt u het liefst?

Uw favoriete slaaphouding
Stap 3
Wat is uw slaaphouding?

Heeft u lichamelijk klachten?
Stap 4
Kies de meest overeekomende temperatuurbeleving.

Heeft u het snel warm 's nachts?
Stap 5
Kies de meest overeekomende temperatuurbeleving.

Advies
Wij raden u het volgende matras aan:

title

description

Hardheid: hardheid

Bekijk het matras

Een goed alternatief

title

description

Hardheid: hardheid

Bekijk het matras
Uw gegevens

Lengte:

Gewicht:

Hardheid:

Slaaphouding:

Klachten:

Warmte: