Ga naar hoofdinhoud
 Voor écht lekker slapen
 99 nachten proefslapen
 Niet goed geld terug
Wist u dat?Wist u dat?
Royal Health Foam:

Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
99 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd

Bel voor persoonlijk advies:
070-338 70 10
Nu € 200 Korting per matras
Bekijk de matrassen

Royal Health Foam maakt voortreffelijke bootmatrassen

Door de samenwerking met bijvoorbeeld zeilmakerij Vrolijk uit de Scheveningse haven maken wij regelmatig bootmatrassen en bootzitkussens. Voor ons (Royal Health Foam) is kwaliteit en comfort altijd het uitgangspunt.

Daarnaast moeten bootzitkussens en bootmatrassen perfect passen zodat deze goed en netjes blijven liggen en een mooie uitstraling bieden. Omdat wij het zelf produceren en zodoende het productieproces volledig in eigen beheer hebben biedt dit meerde voordelen zoals de keuze uit de beste materialen, snelle levertijden en een gegarandeerd mooi en comfortabele product. Door het kunnen leveren van echt maatwerk met kwalitatief goede en comfortabele materialen creëren we hoogwaardig zit- en slaapcomfort voor uw jacht of boot.

Maatwerk voor boten en jachten

Echt comfortabel slaap-en zitcomfort maken en leveren voor boten of jachten is vaak een uitdaging omdat er meestal maar met beperkte diktes gewerkt kan worden. Daarnaast kan ook het gewicht nog een rol spelen. Desondanks kunnen we meestal toch echt goed en comfortabel zit- en slaapcomfort leveren als we maar met de juiste HR en HD-waarde kunnen werken. Het koudschuim met een hoge HR of HD-waarde heeft als voordeel dat het bijzonder veerkrachtig is en daardoor extreem veel veerkracht kan bieden waardoor we met een minimale dikte toch echt goed slaapcomfort creëren.

Ook speelt vocht een grote rol en dienen bootkussen en bootmatrassen altijd zo droog mogelijk te blijven. Hiervoor werken we zo veel mogelijk met sneldrogende textiele stoffen, verlijmen met zo min mogelijk lijm (met waterbasislijm), en kiezen altijd voor comfort en kwaliteit.

Royal Health Foam leverancier van het cruise ship The World

The World is een prachtig cruiseschip met vaste bewoners die over de hele wereld vaart om verschillende culturen te ervaren. De World is een geweldig mooi privéjacht  maar dan enorm groot namelijk de maat van een heus cruiseschip met een gemiddelde bezetting van zo’n 200 bewoners. Royal Health Foam is sinds april 2022  leverancier van dit luxe cruiseschip en heeft de Perfection matrassen mogen leveren in ruim 80 verschillende suites in extreem grote maten. Het is in eerste instantie begonnen met slechts één matras waarna er al snel meerdere appartementen volgden. Met enige trots kunnen we nu stellen dat we regelmatig gevraagd worden matrassen op maat te leveren met onze vaste kwaliteit- en comfort eisen en elke keer weer het Perfection matras mogen leveren.

Het Perfection matras op maat

Het Perfection matras is te veranderen in maar liefst 12 stevigheden. Het matras van Royal Health Foam en doet zijn naam absoluut eer aan want dit is het meest perfecte matras voor iedereen. Het Pefection matras is volledig instelbaar, veerkrachtig, koel en goed ventilerend en samengesteld uit de best mogelijke materialen. Daarnaast is dit zelf matras letterlijk in een handomdraai steviger of juist iets zachter te maken.

Het matras kan met de blauwe CoolMax tijk besteld worden of met de 100% natuurlijke Tencel tijk. Het Perfection matras is 30 cm dik en opgebouwd met een drager van 2 verschillende lagen koudschuim ( HR65). De stevigste laag is de onderste en de tweede laag is iets zachter.  De lagen zijn op deze manier progressief opgebouwd voor extra comfort en een juiste ondersteuning. Hier bovenop ligt een afritsbare vaste topper die in elke stevigheid besteld kan worden. Ook kan er gekozen worden voor een koudschuim topper of een traagschuim toplaag.


Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:30 tot 16:00

Royal Health Foam
Soetensstraat 18
2586 XS Den Haag

Neem gerust contact op of bel ons via Tel: 070-3387010

Hulp bij het kiezen van uw matras

U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft: 070-3387010

Lengte en gewicht
Stap 1
Vul uw lengte en gewicht in.

cm
Lengte moet tussen 120 en 240cm zijn.
kg
Gewicht moet tussen 40 en 200kg zijn.
Wat vind u het prettigst liggen?
Stap 2
Op welke hardheid matras slaapt u het liefst?

Uw favoriete slaaphouding
Stap 3
Wat is uw slaaphouding?

Heeft u lichamelijk klachten?
Stap 4
Kies de meest overeekomende temperatuurbeleving.

Heeft u het snel warm 's nachts?
Stap 5
Kies de meest overeekomende temperatuurbeleving.

Advies
Wij raden u het volgende matras aan:

title

description

Hardheid: hardheid

Bekijk het matras

Een goed alternatief

title

description

Hardheid: hardheid

Bekijk het matras
Uw gegevens

Lengte:

Gewicht:

Hardheid:

Slaaphouding:

Klachten:

Warmte: