Nieuwe samenwerking met luxe camper bouwer Bliss mobil
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Nieuwe samenwerking met luxe camper bouwer Bliss mobil

Nieuwe samenwerking met luxe camper bouwer Bliss mobil

Voor het geweldige Camper merk Bliss mobiel maken wij nu standaard de matrassen en zijn wij de vaste leverancier. Bliss mobiel is een Nederlands merk die prachtige robuuste campers maken die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Of je nu naar de Sahara gaat of naar de ijsvlaken in Noorwegen Bliss Mobil-units zijn ontworpen en ontwikkeld voor extreme omstandigheden. Als je de wereld rondreist, wil je misschien de gebaande paden verlaten en op avontuur gaan. Verdwalen is het begin van nieuwe avonturen, en niet zozeer een ongemak. Aankomen op onbewoonde plaatsen waar grondstoffen, zoals voedsel en water, schaars zijn en waar de enige energie- en waterbronnen die je tot je beschikking hebt de zon en de rivieren zijn, dat is waar het allemaal om draait. Maar wat doe je als extreme omstandigheden toch iets te extreem worden?

Wat als extreme weersomstandigheden verergeren als u onderweg bent? Stel je voor dat je dringend iets aan je vrachtwagen moet repareren, maar de zinderende kou en het beperkte daglicht verhinderen dat. Of wat als er een onweersbui nadert en u niet in de buurt van de veiligheid van uw Bliss Mobil-eenheid bent? Dit zijn slechts twee van de vele scenario's die zich kunnen voordoen tijdens het verkennen. Een simpele “walk in the park” zou heel goed kunnen uitmonden in een extreem avontuur. 

Bron afbeelding: Website Bliss Mobil

Koudschuim voor campers

Meestal kunnen matrassen voor campers niet echt dik zijn ivm beperkte ruimte. Daarnaast speelt het gewicht meestal ook een belangrijke rol. Hierdoor is het van belang om een zo veerkrachtig mogelijk schuim te gebruiken. Hiervoor heb je een koudschuim met een hoge HR nodig. Koudschuim biedt veel veerkracht waardoor het ideaal is voor camper matrassen. Een bijkomend voordeel van het gebruik van koudschuim is dat het goed ventileert door de open celstructuur. Want ook vocht speelt vaak een rol bij campermatrassen.

Voor campers maken wij dus maatwerk matrassen met altijd als uitgangspunt vrij van toegevoegde chemische middelen en of brandvertragers. In matrassen worden zoveel chemische middelen verwerkt en veel van deze middelen zijn echt ongezond. Als we bijvoorbeeld kijken naar brandvertragers wordt hier meestal broomhoudende vlamvertragers voor gebruikt. In verf is het gebruik van broom al jaren verboden echter voor matrassen is het geen probleem. Maar broom is giftig! Het RIVM adviseert matrassen enkele dagen te laten luchter maar deze stoffen ruik je dan na enkele dagen misschien niet meer maar de stoffen zijn er zeker niet uit. Hetzelfde geldt voor formaldehyde wat gebruikt wordt om lijmstoffen snel te laten drogen en of andere chemische toevoegingen zoals anti bedbug, anti mug en of antihuisstofmijt. Als deze middelen vindt u in het door ons gebruikte koudschuim niet terug.

Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin