Ontwikkeling Couveuse matras samenwerking met Philips, TU Eindhoven , het MMC-ziekenhuis en MME
Voor écht lekker slapen 45 nachten proefslapen Gratis bezorgd tot op de slaapkamer
Royal Health Foam matrassen
Bel ons: 070-3387010
Royal Health Foam
Voor écht lekker slapen
Matrassen in 4 hardheden
45 nachten proefslapen
Leverancier ziekenhuizen
Gratis thuis bezorgd
Bel voor persoonlijk advies:
 070 - 338 70 10
Royal Healh Foam bestaat 25 jaar. Nu 250 korting per matras

Ontwikkeling Couveuse matras samenwerking met Philips, TU Eindhoven , het MMC-ziekenhuis en MME

Ontwikkeling Couveuse matras samenwerking met Philips, TU Eindhoven , het MMC-ziekenhuis en MME

In samenwerking met Philips, TU Eindhoven , het MMC-ziekenhuis en MME heeft Royal Health Foam een matras ontwikkeld voor premature kindjes. Deze doelgroep is bijzonder gevoelig waardoor het belang van een gifvrij schuim natuurlijk uitermate groot is. Wij hebben ruim vier jaar meegewerkt aan dit project en het schuim voor deze matrasjes geleverd. Nog steeds leveren wij schuim dat volledig vrij is van schadelijke stoffen voor al onze matrassen (volwassen matrassen en kindermatrassen) en die wij voor derden maken (private label). Het is nu in deze tijd helemaal niet van zelfsprekend dat schuimen vrij zijn van chemisch middelen. In tegendeel zelfs het wordt veelal als pré gezien als een schuim voorzien is van brandvertragers en of antihuisstofmijt is behandeld terwijl dit zeer kwalijke stoffen zijn.

Voor verschillende neonatologie afdelingen leveren wij nu speciale matrasjes voor te vroeg geboren baby’s die in couveuses worden opgevangen. Het matras wat wij met Philips, TU Eindhoven , het MMC-ziekenhuis  hebben ontwikkeld heeft hightech sensoren in zich waardoor het kindje zonder allerlei draden en plakkertjes op de huid, toch goed in de gaten gehouden kan worden. Zo kunnen bijvoorbeeld de hartslag, de temperatuur en andere vitale taken gemeten worden zonder allerlei draadjes en vastplakpleisters. Dit biedt natuurlijk meerdere voordelen voor de ontwikkeling van het kindje en is een echte toevoeging in de wereld van neonatologie.



Chris Nederhorst Geschreven door Chris Nederhorst

Chris Nederhorst - Oprichter RHF

Het bedrijf Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst waarbij het ontwikkelen van matrassen die heerlijk liggen het uitganspunt is.  Uitsluitend de meest kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de vervaardiging van onze matrassen.  Op dit blog geeft Chris u tips en informatie over matrassen, kussens, ergonomie en houding en alles wat bij echt lekker slapen hoort. U kunt verder nog meer informatie vinden over mijn expertise op het gebied van matrassen op:

Matras.info | Youtube | Linkedin